Auto importeren

Home / Import

samen opzoek naar uw droomauto

4 redenen om uw auto te importeren

Staat uw droomauto in het buitenland? Wij regelen graag de import van uw nieuwe auto. Ons doel is om uw nieuwe auto snel en zorgeloos in te voeren zonder risico’s.

Lees hieronder hoe wij in 8 stappen uw nieuwe auto importeren.

Lees verder

Prijsvoordeel

Auto's in het buitenland worden aanzienlijk goedkoper aangeboden. En zelfs hier weten we vaak nog wel iets van de vraagprijs af te halen!

Breed aanbod

Door het zoekveld te vergoten naar het buitenland is de keuze reuze. Ook zijn auto's in het buitenland ruimer in de opties door gunstige BTW-tarieven.

Groot netwerk

Door onze jarenlange ervaring hebben we een groot netwerk weten te creƫren. Hierdoor weten we de echte parels te vinden.

Alle zorg uit handen

Wij verzorgen met onze expertise de import van uw droomauto van het begin tot het einde. Wij houden u bij alles op de hoogte.

Klanten vertellen

Stappenplan auto importeren

1. Uw wensen

We beginnen met het bespreken van uw wensen. Waar bent u naar opzoek? Het inruilen van uw oude auto is ook mogelijk!

2. De zoektocht

Vervolgens begint onze zoektocht. Wij speuren naar de beste deal en houden u op de hoogte.

3. Gevonden!

Uw droomauto is gevonden! Wij nemen contact op met de verkoper van de auto. We controleren belangrijke details en maken een goede deal.

4. Transport

Na uw akkoord gaat de auto op transport naar Nederland. Dit kan vaak al binnen 1 week!

5. Import

Wij zorgen ervoor dat uw auto met de juiste papieren naar Nederland komt en de BPM wordt afgedragen aan de Belastingdienst.

6. Keuring

Nadat de auto in Nederland is aangekomen wordt de auto direct gekeurd door de RDW. Na goedkeuring wordt de auto op kenteken gezet.

7. Puntjes op de i

De auto wordt gepoetst en eventueel van gewenste extra opties voorzien. Indien nodig kunnen wij benodigd onderhoud voor de auto verzorgen.

8. Ophalen

Samen maken we een afspraak om de auto aan u over te dragen. Uw droomauto is klaar voor een nieuw avontuur!

Op weg naar uw droomauto!

Meer informatie over het importeren van een auto of benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op met Pieter Roordink.

Neem contact op